AC/DC Kilopat Katılım 15 Eylül 2013 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2015 #1 Arkadaşlar gösterdiğim güncellemeden sonra mağaza ve bazı yüklediğim uygulamalar açılmamaya başladı. Ayrıca programları da kaldıramıyorum. Nasıl eski haline getirebilirim? Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @MF @Murat5038 @SypeR @THE_MILLER @BilgisayarKurdu
Arkadaşlar gösterdiğim güncellemeden sonra mağaza ve bazı yüklediğim uygulamalar açılmamaya başladı. Ayrıca programları da kaldıramıyorum. Nasıl eski haline getirebilirim? Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @MF @Murat5038 @SypeR @THE_MILLER @BilgisayarKurdu
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.499 Makaleler 35 Çözümler 78 27 Temmuz 2015 #2 Uygulama sorun gidericisini çalıştırıp onarın. http://go.microsoft.com/fwlink/p/?LinkId=271185 Şayet olmazsa mağazayı sıfırlayın. Komut istemini (cmd) yönetici olarak açıp alttaki komutu girip enterlayın. Kod:Panoya kopyala powershell -ExecutionPolicy Unrestricted Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $Env:SystemRoot\WinStore\AppxManifest.XML Mağaza önbelleğini de sıfırlayabilirisniz. Başlat çalıştıra WSReset.exe yazıp enterlayın. Bunlar olmazsa yeni bir yerel yönetici hesabı oluşturup o hesap üzerinden devam edin.
Uygulama sorun gidericisini çalıştırıp onarın. http://go.microsoft.com/fwlink/p/?LinkId=271185 Şayet olmazsa mağazayı sıfırlayın. Komut istemini (cmd) yönetici olarak açıp alttaki komutu girip enterlayın. Kod:Panoya kopyala powershell -ExecutionPolicy Unrestricted Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $Env:SystemRoot\WinStore\AppxManifest.XML Mağaza önbelleğini de sıfırlayabilirisniz. Başlat çalıştıra WSReset.exe yazıp enterlayın. Bunlar olmazsa yeni bir yerel yönetici hesabı oluşturup o hesap üzerinden devam edin.
Cenkay KESER Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 1.036 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Temmuz 2015 #3 Son GDR güncellemesi ile birlikte bir çok sorun geldi. Son 2 gün kalmış işletim sisteminin çıkmasına bir çok irili ufaklı hata bulunuyor şu anda.
Son GDR güncellemesi ile birlikte bir çok sorun geldi. Son 2 gün kalmış işletim sisteminin çıkmasına bir çok irili ufaklı hata bulunuyor şu anda.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 27 Temmuz 2015 #4 1 gün öncesine geri dönebilirsin. Ardından sfc /scannow ve temizlik yap.
AC/DC Kilopat Katılım 15 Eylül 2013 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2015 #5 Murat5038 dedi: 1 gün öncesine geri dönebilirsin. Ardından sfc /scannow ve temizlik yap. Genişletmek için tıkla... Sistem geri yükleme ile düzelttim. Teşekkürler
Murat5038 dedi: 1 gün öncesine geri dönebilirsin. Ardından sfc /scannow ve temizlik yap. Genişletmek için tıkla... Sistem geri yükleme ile düzelttim. Teşekkürler