Başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar. Arama kısmına "Mağaza, Xbox" yazıyorum ancak hiçbirşey çıkmıyor. Sorunum eski hesabı silip yeni hesap açınca ortaya çıktı.
Benim orijinal Windows ama güncelleme geldi yaptım. Büyük bir güncelleme creatos güncellemesi. Ondan sonra PC'yi sıfırladım temiz olsun diye ama bir baktım mağaza falan yok.
Gelen bir güncellemeyi yüklerken aynı ve daha fazla sorun bende de oluştu. Günlerce araştırıp tüm yöntemleri uyguladığım halde hiç bir işe yaramadı. Tesadüfen Microsoft un sayfasına girdiğimde gördüğüm bir linki tıkladım ve tüm sorunum çözüldü
Win 10 aracısını tekrar yükledim. Linkini vereyim,buradaki 'Aracı şimdi indir' butonuna tıklayın ve tekrar yükleyin. Sorunlu olan uygulamalarınız düzelecektir.
Hortlatmış gibi olacak biraz ama dediklerinizi dedim olmadı @Recep Baltaş .
Farklı bir çözüm yolu olarak yeni bir yönetici oturum açıp, yeniden başlatıp Mağaza veya Microsoft store'u tekrar aktif edebilirsiniz. Bende çalıştı bu yöntem.
aynı şekilde indirdim kodları yazdım diğer windows ürünlerini yükledi bir tek Windows Store' a geldiğinde gene hata verdi hata kodu şudur:
.\reinstall-preinstalledApps.ps1 : The term '.\reinstall-preinstalledApps.ps1' is not recognized as the name of a cmdle
t, function, script file, or operable program. Check the spelling of the name, or if a path was included, verify that t
he path is correct and try again.
At line:1 char:1
+ .\reinstall-preinstalledApps.ps1 *Microsoft.WindowsStore*
+ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
+ CategoryInfo : ObjectNotFound: (.\reinstall-preinstalledApps.ps1:String) [], CommandNotFoundException
+ FullyQualifiedErrorId : CommandNotFoundException
ne yapabilirim lütfen yok mağaza silindi Windowsdan çalıştırdan wsreset.exe yazdım konsoldan sonra Bu ms-windows-store bağlantısını açmak için yeni bir uygulamaya iğtiyacınız var diyor ama boş gösteriyor