Çözüm Windows 10 Mağaza Yok

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Recep bey merhaba,
5. adımdaki kodu girip "enter"a bastıktan sonra aşağıdaki durumla karşılaştım.

Yani mağaza hiçbir şekilde gelmiyor bilgisayara. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Herhangi bir uygulama açmaya çalıştığımda da aşağıdaki uyarıyı veriyor;

Son düzenleme:
Hocam Recep Bey' in yazdığı dosya yolunda sıkıntı var. 4. işlemdeki

[CODE title="4"]cd C:\Users\[kullanıcıadınız]\Downloads\reinstall-preinstalledApps[/CODE]

Olarak değiştirin. İşe yarayacaktır

.\reinstall-preinstalledApps.ps1 : The term '.\reinstall-preinstalledApps.ps1' is not recognized as the name of a cmdlet, function, script file, or operable program. Check the spelling of the
name, or if a path was included, verify that the path is correct and try again.
At line:1 char:1
+ .\reinstall-preinstalledApps.ps1 *Microsoft.WindowsStore*
+ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
+ CategoryInfo : ObjectNotFound: (.\reinstall-preinstalledApps.ps1:String) [], CommandNotFoundException
+ FullyQualifiedErrorId : CommandNotFoundException

Bu hata ile karşılaşıyorum yardımcı olur musunuz Microsoft store olmadığı için .mp4 , .jpg ve .png gibi dosyaları açamıyorum Netflix dahil yok. Bilgisayarımı formatladım ve gitti yardıma ihtiyacım var lütfen cevap verirseniz sevinirim.

Başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar. Arama kısmına "mağaza, Xbox" yazıyorum ancak hiçbir şey çıkmıyor. Sorunum eski hesabı silip yeni hesap açınca ortaya çıktı.

İnternetten Xbox uygulamasını indirip kur sonra aç. Eğer Microsoft Store yoksa bildirim olarak sana gelecektir. Bildirime gidip oradan yükle.

cd : Cannot find path 'C:\Users\[dostb]\Downloads' because it does not exist.
At line:1 char:1
+ cd C:\Users\[dostb]\Downloads
+ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
+ CategoryInfo : ObjectNotFound: (C:\Users\[dostb]\Downloads:String) [Set-Location], ItemNotFoundExceptio
n
+ FullyQualifiedErrorId : PathNotFound,Microsoft.PowerShell.Commands.SetLocationCommand

böyle bir hata alıyorum 2.kodu yazdığımda ne yapmalıyım

C:\Users\[dostb]\Downloads yazmışsınız. Köşeli parantezleri kaldırıp tekrar deneyin

Arkadaşlar konu bayağı bir hortlayacak fakat bende bugün aynı sorunu yaşadım ve çözümü buldum Xbox uygulamasını indirip ayarlara girdiğimizde Microsoft Store yükle diye bir seçenek var ona tıklayınca yükleniyor ve girebiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…