liberalkarınca Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar yazılımbudur'dan Windows 10 Pro Key aldım çalıştı. Onda sıkıntı yok da Key türü; MAK Key. Acaba sıkıntı çıkar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2020
Arkadaşlar yazılımbudur'dan Windows 10 Pro Key aldım çalıştı. Onda sıkıntı yok da Key türü; MAK Key. Acaba sıkıntı çıkar mı?
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 9 Kasım 2020 #2 Çıkmaz. Millet MAK diye aldığı keyin Retail çıkmasından şikayetçi, siz şanslıymışsınız. Çıkabilir, Retail key almak için başvurun. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2020
Çıkmaz. Millet MAK diye aldığı keyin Retail çıkmasından şikayetçi, siz şanslıymışsınız. Çıkabilir, Retail key almak için başvurun.
S sality.at Picopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 387 Çözümler 1 9 Kasım 2020 #3 Ali Pınar dedi: Çıkmaz. Millet MAK diye aldığı keyin Retail çıkmasından şikayetçi, siz şanslıymışsınız. Genişletmek için tıkla... ??
Ali Pınar dedi: Çıkmaz. Millet MAK diye aldığı keyin Retail çıkmasından şikayetçi, siz şanslıymışsınız. Genişletmek için tıkla... ??
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 9 Kasım 2020 #4 Sıkıntı çıkarabilir, canlı destek ile görüşün. Yazılımbudur, iyice bozmaya başladı. Ali Pınar dedi: Çıkmaz. Millet MAK diye aldığı keyin Retail çıkmasından şikayetçi, siz şanslıymışsınız. Genişletmek için tıkla... Ne?
Sıkıntı çıkarabilir, canlı destek ile görüşün. Yazılımbudur, iyice bozmaya başladı. Ali Pınar dedi: Çıkmaz. Millet MAK diye aldığı keyin Retail çıkmasından şikayetçi, siz şanslıymışsınız. Genişletmek için tıkla... Ne?
Mizantrop86 Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 268 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2020 #5 Ali Pınar dedi: Çıkmaz. Millet MAK diye aldığı keyin Retail çıkmasından şikayetçi, siz şanslıymışsınız. Genişletmek için tıkla... Retail en iyisi neden şikayetçi olsunlar ki?
Ali Pınar dedi: Çıkmaz. Millet MAK diye aldığı keyin Retail çıkmasından şikayetçi, siz şanslıymışsınız. Genişletmek için tıkla... Retail en iyisi neden şikayetçi olsunlar ki?
liberalkarınca Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2020 #6 Samotne Ciasteczka dedi: Sıkıntı çıkarabilir, canlı destek ile görüşün. Yazılımbudur, iyice bozmaya başladı. Ne? Genişletmek için tıkla... Retail mi isteyim
Samotne Ciasteczka dedi: Sıkıntı çıkarabilir, canlı destek ile görüşün. Yazılımbudur, iyice bozmaya başladı. Ne? Genişletmek için tıkla... Retail mi isteyim
S sality.at Picopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 387 Çözümler 1 9 Kasım 2020 #7 İşyeri için almıyoruz. MAK key işyeri için iyi bir şey olabilir lakin ben ev kullanıcısı olduğum için retail bana daha uygun. Ali Pınar dedi: Çıkmaz. Millet MAK diye aldığı keyin Retail çıkmasından şikayetçi, siz şanslıymışsınız. Genişletmek için tıkla...
İşyeri için almıyoruz. MAK key işyeri için iyi bir şey olabilir lakin ben ev kullanıcısı olduğum için retail bana daha uygun. Ali Pınar dedi: Çıkmaz. Millet MAK diye aldığı keyin Retail çıkmasından şikayetçi, siz şanslıymışsınız. Genişletmek için tıkla...
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 9 Kasım 2020 #8 @liberalkarınca Retail isteyin, vermezlerse OEM de olur. MAK vermesinler yeter. Enterprise verirlerse de olur.
@liberalkarınca Retail isteyin, vermezlerse OEM de olur. MAK vermesinler yeter. Enterprise verirlerse de olur.
Gardrop Fuat Megapat Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 850 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2020 #9 Benim Yazılımbudur'dan OEM diye aldığım key Mak çıktı. Fakat 1 ay önce format attım. Attıktan sonra key istemedi ve baktığımda Retail key olmuştu. Bende hiç ses çıkarmadım. Bedava Windows 10 Pro Retail key'im oldu.
Benim Yazılımbudur'dan OEM diye aldığım key Mak çıktı. Fakat 1 ay önce format attım. Attıktan sonra key istemedi ve baktığımda Retail key olmuştu. Bende hiç ses çıkarmadım. Bedava Windows 10 Pro Retail key'im oldu.
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 9 Kasım 2020 #10 Samotne Ciasteczka dedi: Sıkıntı çıkarabilir, canlı destek ile görüşün. Yazılımbudur, iyice bozmaya başladı. Ne? Genişletmek için tıkla... Mizantrop86 dedi: Retail en iyisi neden şikayetçi olsunlar ki? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar Retail ile MAK'ı karıştırmışım kusura bakmayın. Doğru bilgi vermek için raporladım.
Samotne Ciasteczka dedi: Sıkıntı çıkarabilir, canlı destek ile görüşün. Yazılımbudur, iyice bozmaya başladı. Ne? Genişletmek için tıkla... Mizantrop86 dedi: Retail en iyisi neden şikayetçi olsunlar ki? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar Retail ile MAK'ı karıştırmışım kusura bakmayın. Doğru bilgi vermek için raporladım.