Windows 10 masaüstü açılmıyor

Makaleler
1
Bir haftaya yakın bilgisayarı açmadım. Ancak bugün açtığımda bilgisayar masaüstüne erişemedim. Her seferinde şu döngü oluşuyordu. İlk başta Windows açılınca lütfen bekleyin diyor. Sonra hani bilgisayarı uyuttuktan sonra tekrar açınca saatin olduğu kaydırmalı bir ekran var ya, orası geliyor ama orada donuyor, hiçbir şey yapamıyorum.

Ondan sonra siyah bir ekran geliyor ve imleç dönüyor. Bekliyorum sonra mavi bir ekran geliyor. Hala imleç dönüyor. Sonra yine o uykudan sonraki ekran geliyor. Bazen o ekrandaki saat olsun, ethernet ikonu olsun, güç ikonu olsun bazen gözükmüyorlar. Bazen de hiçbir şey gözükmüyor. Neden olduğunu hiç anlamadım. Yoksa format atmak zorunda kalacağım herhalde.
Otomatik onarım modunda net user ile kullanıcılarımı denetledim kendi kullanıcım silinmişti. Ben de bir kullanıcı ekledim komut isteminden ancak sonuç hala aynı.

Son düzenleme:

"Otomatik onarım modunda net user ile kullanıcılarımı denetledim kendi kullanıcım silinmişti."

Bilgisayar yönetici kim bilmediği için oturumu açamıyor.

Format atman lazım yapcak başka bir şey yok.

Durumu nasıl kurtarırsın bilmiyorum ama format düşünüyorsan flaş gibi diske ubuntu kurabilirsen iyi olur, usb'den boot edip dosyalarını belli bir yere taşırsın. Daha sonra format kolay zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…