xAnstrox Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 228 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #1 Merhaba. Markete giderken bilgisayarı kapattım geri gelip açtığımda simgeler gittmişti sadece bunlar var. Neredeyse 25'e yakın dosya masaüstünde gözükmüyor. Buradan C diskinden gözüküyor ama Burada gözükmüyor Son düzenleme: 17 Mart 2024
Merhaba. Markete giderken bilgisayarı kapattım geri gelip açtığımda simgeler gittmişti sadece bunlar var. Neredeyse 25'e yakın dosya masaüstünde gözükmüyor. Buradan C diskinden gözüküyor ama Burada gözükmüyor
Sauron u anlamak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 1.140 Çözümler 12 Yer Rize 17 Mart 2024 #2 xAnstrox dedi: Merhaba. Markete giderken bilgisayarı kapattım geri gelip açtığımda simgeler gittmişti sadece bunlar var. Eki Görüntüle 2143556 Neredeyse 25'e yakın dosya masaüstünde gözükmüyor. Eki Görüntüle 2143559 Buradan C diskinden gözüküyor ama. Eki Görüntüle 2143561 Burada gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Sağ tık - görünüm - masaüstü öğelerini göster etkin mi?
xAnstrox dedi: Merhaba. Markete giderken bilgisayarı kapattım geri gelip açtığımda simgeler gittmişti sadece bunlar var. Eki Görüntüle 2143556 Neredeyse 25'e yakın dosya masaüstünde gözükmüyor. Eki Görüntüle 2143559 Buradan C diskinden gözüküyor ama. Eki Görüntüle 2143561 Burada gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Sağ tık - görünüm - masaüstü öğelerini göster etkin mi?
xAnstrox Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 228 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #3 Sauron u anlamak dedi: Sağ tık - görünüm - masaüstü öğelerini göster etkin mi? Genişletmek için tıkla... Etkin reis etkin etkin olmasa zaten diğer 4 5 taneside gözükmez. Son düzenleme: 17 Mart 2024
Sauron u anlamak dedi: Sağ tık - görünüm - masaüstü öğelerini göster etkin mi? Genişletmek için tıkla... Etkin reis etkin etkin olmasa zaten diğer 4 5 taneside gözükmez.
fofona Femtopat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #4 Tam anlamadım disktemi sorun var?
xAnstrox Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 228 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #5 fofona dedi: Tam anlamadım disktemi sorun var? Genişletmek için tıkla... Diskte sorun yok tarama yaptm ama masaüstünde gözükmüyor oradaki simgeler C diskden bakınca gözükürken normal masaüstüdne gözükmüyorlar fotoğrafları attım.
fofona dedi: Tam anlamadım disktemi sorun var? Genişletmek için tıkla... Diskte sorun yok tarama yaptm ama masaüstünde gözükmüyor oradaki simgeler C diskden bakınca gözükürken normal masaüstüdne gözükmüyorlar fotoğrafları attım.