Windows 10 masaüstü bilgisayardan televizyona görüntü aktarma

skaDa

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi bilgisayardan televizyona görüntü aktarımı yapmak istiyorum fakat anakartımın kendi wireless özelliği olmadığı için aktarım yapamıyorum. Ben de TP-LINK TL-722N model wireless adaptor aldım, ama bunda da görüntü aktarımı yapmaya çalıştıgımda anakartınız görüntu aktarımı için uygun değildir diyor. Acaba bunun bir çözümu var mı ya da önerebileceğiniz bir program var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazen film izliyorum, ondan dolayı sök tak yapmak istemiyorum. Bende kablosuz yoluyla aktarmak istiyorum ama sanırım çaresi yok.

@skaDa çaresi var tabiki ama biraz masraflı. Senin için 650TL dert değilse bu cihazı öneririm. Her türlü 1080p görüntü aktarıp/alabilirsin. Ve uzun süreler kullanabilirsin.
Cihaz görseli:
31ljjq0Qa0L._SY400_.jpg

Ürün linki:
https://www.amazon.com/IOGEAR-Wireless-Transmitter-Receiver-GWHD11/dp/B00NB2ZRH0

akıllı TV ise bazı uygulamalarla görüntü aktarımı mümkün olabiliyor. tabii bunun içinde ayrıca görüntü aktaracağınız cihaz ve TV wifi ağın ağına bağlı olması gerekiyor. Ancak HDMI bağlantısı gibi akıcı bağlantı kurulamaz tabiki. Örnek verecek olursak TV de Youtube uygulaması var ise youtube ayarlar-baglı tvlerden, PC ve TV bağlantısı yapabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı