M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 5 Şubat 2022 #11 kerimcangunes dedi: merhaba arka plan fotoğrafınızı isteyecektim ama halen kullanıyor iseniz Genişletmek için tıkla... Steam Workshop::Animated Ruiner 4K Wallpaper steamcommunity.com
kerimcangunes dedi: merhaba arka plan fotoğrafınızı isteyecektim ama halen kullanıyor iseniz Genişletmek için tıkla... Steam Workshop::Animated Ruiner 4K Wallpaper steamcommunity.com
Mr.Ponge Femtopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #12 rocket dock demişken rocket dock u sadece masaüstünde görünür yapabilir miyiz?
Xlazer Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 380 24 Haziran 2023 #13 muzan dedi: Benim gibi yapabilirsin. Sık kullandığım uygulamalar görev çubuğuna sabitli şeklilde. Oynadığım oyunlar ise rocket dock ile sol panelde bulunuyor. Eki Görüntüle 556631 Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu hortlattım ama rocket Dock'u nasıl öyle ayarladınız.
muzan dedi: Benim gibi yapabilirsin. Sık kullandığım uygulamalar görev çubuğuna sabitli şeklilde. Oynadığım oyunlar ise rocket dock ile sol panelde bulunuyor. Eki Görüntüle 556631 Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu hortlattım ama rocket Dock'u nasıl öyle ayarladınız.