omwr.ptx Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 512 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1660 Super 16 GB Ram Intel Core i5-4460 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Kasım 2021 #1 Selamlar, masaüstüm çok sıkıcı. Bu sebeple rainmeter vs. programlar ile kişiselleştime öneriniz var mı? Sürprizbozan: Örnek Bu resimdeki mesela çok hoş duruyor.
Selamlar, masaüstüm çok sıkıcı. Bu sebeple rainmeter vs. programlar ile kişiselleştime öneriniz var mı? Sürprizbozan: Örnek Bu resimdeki mesela çok hoş duruyor.
KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.631 Makaleler 1 Çözümler 17 8 Kasım 2021 #2 macOS Transformation Pack 5.0 | Theme My PC macOS Transformation Pack 5.0 official download mirror - MTP will transform your Windows 10/8/7/Vista/XP user interface to look like latest macOS thememypc.net Bu siteden macOS temasını indirebilirsin. Eğer yükleyip kuracaksan sistem geri yükleme noktası oluştur. Hatalar olabilir. Geri dönersin.
macOS Transformation Pack 5.0 | Theme My PC macOS Transformation Pack 5.0 official download mirror - MTP will transform your Windows 10/8/7/Vista/XP user interface to look like latest macOS thememypc.net Bu siteden macOS temasını indirebilirsin. Eğer yükleyip kuracaksan sistem geri yükleme noktası oluştur. Hatalar olabilir. Geri dönersin.
D Dragons06 Femtopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu programı deneyebilirsin dostum. Seçeneği, çeşidi bol olan bir uygulama.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu programı deneyebilirsin dostum. Seçeneği, çeşidi bol olan bir uygulama.