Windows 10 masaüstü klasörlerini Android gibi yapmak

Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
ögrenci
Masaüstüm biraz dağınık, klasör klasör ayırmak istemiyorum bunun yerine Android'dekine benzer bir program arıyorum ve bilgisayarım adlı kısayolu masaüstüne koyamıyorum. Koyduğum gibi siliniyor. Çözümünü bilen var mı?
Örnek;

Bilgisayarım adlı kısayolu masaüstüne koyamıyorum. Koyduğum gibi siliniyor. Çözümünü bilen var mı?

Masaüstüne sağ tıkla kişiselleştire tıkla. Temalara gel. Masaüstü simgelerinden bu bilgisayarı seç uygula de gelir.

Masaüstümün aşırı dağınık olması sebebi ile güzel duracak bir düzenleme arayışında iken yapmıştım ekteki görsel halini. Bir süre sonra masaüstünde herhangi bir simge görmemek ve masaüstüne artık çift tıklama gereği duymadan her şeyi başlat çubuğundan halletmek müthiş rahatlık ve kolaylık haline geldi tavsiye ederim.

Nasıl yapılacağının rehberi : Rehber: Windows 10 Masaüstünü Özelleştirmek

Masaüstüne sağ tıkla kişiselleştire tıkla. Temalara gel. Masaüstü simgelerinden bu bilgisayarı seç uygula de gelir.
Denedim maalesef siliniyor, açıp kapatınca.
Konuyu okumuştum sadece başlat çubuğu simgelerini ortalamak bana uygun geldi, etraftaki saat, hava durumu vb. hoşuma gitmedi açıkçası, tek sorunum dağınıklık.,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…