emirkrall1 Picopat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 192 Çözümler 1 1 Temmuz 2023 #1 Bilgisayarımda temizlik yapıyordum ve bir anda masaüstüne baktım. Bakmaz olaydım. Son hali bu. Neden oluyor böyle? Dosya Ekleri resim_2023-07-01_170536926.png 1,4 MB · Görüntüleme: 54
Bilgisayarımda temizlik yapıyordum ve bir anda masaüstüne baktım. Bakmaz olaydım. Son hali bu. Neden oluyor böyle?
B Buffyn Centipat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #2 Ekrana sağ tıklayın yenileye basın olmazsa bilgisayarınızı yeniden başlatın eğer gene olmazsa verebileceğim başka taktik yok maalesef
Ekrana sağ tıklayın yenileye basın olmazsa bilgisayarınızı yeniden başlatın eğer gene olmazsa verebileceğim başka taktik yok maalesef
H hr.Z Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 579 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lise öğrencisi 1 Temmuz 2023 #3 emirkrall1 dedi: Bilgisayarımda temizlik yapıyordum ve bir anda masaüstüne baktım. Bakmaz olaydım. Son hali bu. Neden oluyor böyle? Genişletmek için tıkla... Başka bir forumda cevap olarak şu yazı işaretlenmiş "kişiselleştirme > temalar > simgeleri aç veya kapat > bilgisayarım > uygula."
emirkrall1 dedi: Bilgisayarımda temizlik yapıyordum ve bir anda masaüstüne baktım. Bakmaz olaydım. Son hali bu. Neden oluyor böyle? Genişletmek için tıkla... Başka bir forumda cevap olarak şu yazı işaretlenmiş "kişiselleştirme > temalar > simgeleri aç veya kapat > bilgisayarım > uygula."
emirkrall1 Picopat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 192 Çözümler 1 1 Temmuz 2023 #4 Bunu zaten denemiştim ama işe yaramamıştı.