M mertsumer Decapat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 52 10 Aralık 2020 #1 Selam herkese. Normalde masaüstü PC'lerde masaüstü olduğunu gösteren ikon vardı. O yok bende. Yukarı doğru Ok'a basıyorum, orada da yok. Nereden bulacağım?
Selam herkese. Normalde masaüstü PC'lerde masaüstü olduğunu gösteren ikon vardı. O yok bende. Yukarı doğru Ok'a basıyorum, orada da yok. Nereden bulacağım?
ilkayzkn Decapat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 10 Aralık 2020 #2 Görev çubuğuna sağ tıklayıp özellikler de, sistem simgelerini aç veya kapat var oradan istediğini açıp kapatabilirsin.
Görev çubuğuna sağ tıklayıp özellikler de, sistem simgelerini aç veya kapat var oradan istediğini açıp kapatabilirsin.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.951 Makaleler 4 Çözümler 57 10 Aralık 2020 #3 Sanırım internet simgesinden bahsediyorsun. O ethernet kablosuyla bağlanınca çıkıyor. Buradan Ağ yazanı Açık olarak işaretle.
Sanırım internet simgesinden bahsediyorsun. O ethernet kablosuyla bağlanınca çıkıyor. Buradan Ağ yazanı Açık olarak işaretle.
M mertsumer Decapat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 52 10 Aralık 2020 #4 Yamete Kudasai dedi: Sanırım internet simgesinden bahsediyorsun. O ethernet kablosuyla bağlanınca çıkıyor. Buradan Ağ yazanı Açık olarak işaretle. Eki Görüntüle 774216 Genişletmek için tıkla... Yamete Kudasai dedi: Sanırım internet simgesinden bahsediyorsun. O ethernet kablosuyla bağlanınca çıkıyor. Buradan Ağ yazanı Açık olarak işaretle. Eki Görüntüle 774216 Genişletmek için tıkla... bende olmadı ilkayzkn dedi: Görev çubuğuna sağ tıklayıp özellikler de, sistem simgelerini aç veya kapat var oradan istediğini açıp kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... sağ tıklayınca özellikler çıkmıyor
Yamete Kudasai dedi: Sanırım internet simgesinden bahsediyorsun. O ethernet kablosuyla bağlanınca çıkıyor. Buradan Ağ yazanı Açık olarak işaretle. Eki Görüntüle 774216 Genişletmek için tıkla... Yamete Kudasai dedi: Sanırım internet simgesinden bahsediyorsun. O ethernet kablosuyla bağlanınca çıkıyor. Buradan Ağ yazanı Açık olarak işaretle. Eki Görüntüle 774216 Genişletmek için tıkla... bende olmadı ilkayzkn dedi: Görev çubuğuna sağ tıklayıp özellikler de, sistem simgelerini aç veya kapat var oradan istediğini açıp kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... sağ tıklayınca özellikler çıkmıyor
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.951 Makaleler 4 Çözümler 57 10 Aralık 2020 #5 Şuradan Ağ sorun gidericisini çalıştır. Genelde sorun çözdüğünü görmedim ama böyle basit şeyleri çözebilir belki, onun dışında neden böyle bilmiyorum.
Şuradan Ağ sorun gidericisini çalıştır. Genelde sorun çözdüğünü görmedim ama böyle basit şeyleri çözebilir belki, onun dışında neden böyle bilmiyorum.
M mertsumer Decapat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 52 11 Aralık 2020 #6 sorun çözülmüş yardım eden herkese teşekkür ederim.