Windows 10 masaüstü verilerine erişememe sorunu

Yer
Istanbul
Windows 10`u sorunsuz kullanmama rağmen birden bire bu hata ile karşılaştım. Masaüstümde ki hiçbir veriye erişemiyorum. Advanced System Care, Disk Birleştirme vb. uygulamaları denedim ama bir sonuç alamadım. Hatanın kayıt defterinde ki bir hatadan kaynaklandığını düşünüyorum, kayıt defterini binlerce kez taratıp onardım. Ne yapmam gerekiyor ? Verilerimi kurtaramazsam bütün yazılım emeklerim boşa gidecek herhangi bir yedeğim de yok.
capture-20150811-214756.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğrudan masaüstü değilde C/Kullanıcılar sekmesinden yedeklerini almayı denedin mi? Eğer Windows 8.1'den temiz kurulum yapmadan doğrudan güncelleme ile Windows 10'a geçmişsen bir takım sorunlar yaşayabiliyoruz maalesef. Alternetif olarak farklı bir oturum açmayı deneyin bilgisayarınıza. Açtığınız ikinci oturum üzerinden ilk oturum verilerine ulaşıp yedeklerinizi alın. Sistem hırpalanmışsa eğer kesinlikle temiz kurulum tavsiye ediyorum.

Doğrudan masaüstü değilde C/Kullanıcılar sekmesinden yedeklerini almayı denedin mi? Eğer Windows 8.1'den temiz kurulum yapmadan doğrudan güncelleme ile Windows 10'a geçmişsen bir takım sorunlar yaşayabiliyoruz maalesef. Alternetif olarak farklı bir oturum açmayı deneyin bilgisayarınıza. Açtığınız ikinci oturum üzerinden ilk oturum verilerine ulaşıp yedeklerinizi alın. Sistem hırpalanmışsa eğer kesinlikle temiz kurulum tavsiye ediyorum.
Windows 7`den update yaparak Windows 10`a geçtim ve maalesef bir yedek bulamadım Windows 7`ye geri dönüp tekrar update etsem sorunum düzelir mi ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı