OzkanNural Centipat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 3 2 Haziran 2020 #1 Merhaba arkadaşlar kardeşim ben yokken bir yerlere basmış ve bu mod açıldı, nasıl kapatabilirim PC'yi? Yeniden başlattım yine aynı fotoğraf koyacağım yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2020
Merhaba arkadaşlar kardeşim ben yokken bir yerlere basmış ve bu mod açıldı, nasıl kapatabilirim PC'yi? Yeniden başlattım yine aynı fotoğraf koyacağım yardımcı olur musunuz?
ihydrogeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.628 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Tasaarım Müh. 2 Haziran 2020 #2 Sanırım başlatınızı tablet moda geçirmiş. Ayarlardan değiştirebilirsiniz.
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 2 Haziran 2020 #3 Başlattaki tam ekrandan modundan dolayı mı bu sorununuz oluyor? Kod:Panoya kopyala Ayarlar > Kişiselleştirme > Başlat Yukarıdaki yoldan "Başlangıcı tam ekran olarak kullan" seçeneğindeki işareti kaldırın.
Başlattaki tam ekrandan modundan dolayı mı bu sorununuz oluyor? Kod:Panoya kopyala Ayarlar > Kişiselleştirme > Başlat Yukarıdaki yoldan "Başlangıcı tam ekran olarak kullan" seçeneğindeki işareti kaldırın.
D DeGaston Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.065 Makaleler 2 Çözümler 6 2 Haziran 2020 #4 Sağ alttaki işlem merkezine tıkla. Orada büyük ihtimalle tablet modu açık. Onu kapatınca düzelmesi gerek.
Sağ alttaki işlem merkezine tıkla. Orada büyük ihtimalle tablet modu açık. Onu kapatınca düzelmesi gerek.
OzkanNural Centipat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 3 3 Haziran 2020 #5 DeGaston dedi: Sağ alttaki işlem merkezine tıkla. Orada büyük ihtimalle tablet modu açık. Onu kapatınca düzelmesi gerek. Genişletmek için tıkla... dün düzelttim ya teşekkür ederim yinede unnamedington dedi: Başlattaki tam ekrandan modundan dolayı mı bu sorununuz oluyor? Kod:Panoya kopyala Ayarlar > Kişiselleştirme > Başlat Yukarıdaki yoldan "Başlangıcı tam ekran olarak kullan" seçeneğindeki işareti kaldırın. Eki Görüntüle 580815 Genişletmek için tıkla... dün düzelttim ya teşekkür ederim yinede ihydrogeni dedi: Sanırım başlatınızı tablet moda geçirmiş. Ayarlardan değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... dün düzelttim ya teşekkür ederim yinede
DeGaston dedi: Sağ alttaki işlem merkezine tıkla. Orada büyük ihtimalle tablet modu açık. Onu kapatınca düzelmesi gerek. Genişletmek için tıkla... dün düzelttim ya teşekkür ederim yinede unnamedington dedi: Başlattaki tam ekrandan modundan dolayı mı bu sorununuz oluyor? Kod:Panoya kopyala Ayarlar > Kişiselleştirme > Başlat Yukarıdaki yoldan "Başlangıcı tam ekran olarak kullan" seçeneğindeki işareti kaldırın. Eki Görüntüle 580815 Genişletmek için tıkla... dün düzelttim ya teşekkür ederim yinede ihydrogeni dedi: Sanırım başlatınızı tablet moda geçirmiş. Ayarlardan değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... dün düzelttim ya teşekkür ederim yinede