Windows 10 masaüstüne sürekli "SubScription" adlı bir dosya geliyor

MrGita23

Decapat
Daha fazla  
Windows 10 PC'me yaklaşık bir gündür belirli aralıklarla "SubScription" adında aslında dosya değil de bir not defteri geliyor. İçinde bir kod vs. de yazmıyor boş not. Silmeme rağmen tekrardan masaüstüme düşüyor, yardımcı olursanız sevinirim.

Ekran Alıntısı.PNG

Teşekkürler. Gizleyeceğim, başka bir çözüm yolu yok gibi. Büyük ihtimal çıkmaz ama bir sorun olursa yazarım iyi günler.

Subscription. İni, bir tür Windows başlatma dosyası olarak kabul edilir. Böyle bir sorunca ulaştım hocam her başlatmada oluşuyorsa sağ tıklayıp dosyayı gizleyin.

Kaynak: Çözüldü: Masaüstünde "subscription.ini" diye dosya çıkıyor

İşletim sistemi başlatıldığında Windows tarafından oluşturulan bir dosya bu. Rahatsız ediyorsa sağ tıklayıp özelliklerden gizleyebilirsiniz. Virüs falan değildir.

Hocam dosyayı, "özellikler>genel>öznitelikler"den gizle yapınca dosya kaybolmadı bende sildim sonra tekrar gizlenmemiş şekilde masaüstüme geldi. Ben mi gizleyemedim emin değilim belki yapamamışımdır. Bir de galiba bu dosya Valorant açıldıktan sonra masaüstüne düşüyor çünkü her Valorant'tan çıktığımda masaüstüne gelmiş oluyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı