Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaklaşık 2 ay önce bilgisayarıma format attım. Attıktan hemen sonra bilgisayar takıldı ve bu hatayı aldım. Tekrar format attım 2 ay sorunsuz kullandım. Fakat yine aynı hatayı aldım. Bilgisayarı internet ve autocad için kullanıyorum, özellikleri:
Merhaba, döküm dosyası ayrıntıları ağ kartına işaret ediyor ama diğer sürücülerde Windows 10 açısından sıkıntılı. Aşağıdaki listeyi incelemende fayda var. Öncelikle bağlantısını verdiğim ağ kartı sürücüsünün kurulumunu yapın. Eski tarihli olan diğer sürücüleri de donanım kimliği ile Win10 uyumlu olacak şekilde güncellemelisin.
Merhaba, döküm dosyası ayrıntıları ağ kartına işaret ediyor ama diğer sürücülerde Windows 10 açısından sıkıntılı. Aşağıdaki listeyi incelemende fayda var. Öncelikle bağlantısını verdiğim ağ kartı sürücüsünün kurulumunu yapın. Eski tarihli olan diğer sürücüleri de donanım kimliği ile Win10 uyumlu olacak şekilde güncellemelisin.