T t_cinar Kilopat Katılım 10 Temmuz 2014 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2020 #1 Sıcaklık değerlerinde herhangi bir sıkıntı yokken oyunlar birden kapanıyor ve ara ara mavi ekran hatası alıyorum. Durdurma Kodu: DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL Minidump dosyası: HATA.rar Yardımlarınız için teşekkürler.
Sıcaklık değerlerinde herhangi bir sıkıntı yokken oyunlar birden kapanıyor ve ara ara mavi ekran hatası alıyorum. Durdurma Kodu: DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL Minidump dosyası: HATA.rar Yardımlarınız için teşekkürler.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2020 #11 Zaten XMP'yi kapatmayı bellek frekanslarını aşağıya çekmen için istiyorum, XMP kapatıp 3200MHz'e elle çekersen ne amacı kalacak? Artı 0 Eksi
Zaten XMP'yi kapatmayı bellek frekanslarını aşağıya çekmen için istiyorum, XMP kapatıp 3200MHz'e elle çekersen ne amacı kalacak?
KS KS T t_cinar Kilopat Katılım 10 Temmuz 2014 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2020 #12 MayCrasH dedi: Zaten XMP'yi kapatmayı bellek frekanslarını aşağıya çekmen için istiyorum, XMP kapatıp 3200MHz'e elle çekersen ne amacı kalacak? Genişletmek için tıkla... Öneriniz için teşekkür ederim, XMP kapatıp sistemi kullanmaya devam edeceğim. Tekrar bir hata olursa bu konu üzerinden ekleme yapacağım. İyi günler. Artı 0 Eksi
MayCrasH dedi: Zaten XMP'yi kapatmayı bellek frekanslarını aşağıya çekmen için istiyorum, XMP kapatıp 3200MHz'e elle çekersen ne amacı kalacak? Genişletmek için tıkla... Öneriniz için teşekkür ederim, XMP kapatıp sistemi kullanmaya devam edeceğim. Tekrar bir hata olursa bu konu üzerinden ekleme yapacağım. İyi günler.
M MrElitzKrieg Hectopat Katılım 8 Mayıs 2019 Mesajlar 405 Makaleler 1 3 Temmuz 2020 #13 t_cinar dedi: Öneriniz için teşekkür ederim, XMP kapatıp sistemi kullanmaya devam edeceğim. Tekrar bir hata olursa bu konu üzerinden ekleme yapacağım. İyi günler. Genişletmek için tıkla... Oldu mu? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2020 Artı 0 Eksi
t_cinar dedi: Öneriniz için teşekkür ederim, XMP kapatıp sistemi kullanmaya devam edeceğim. Tekrar bir hata olursa bu konu üzerinden ekleme yapacağım. İyi günler. Genişletmek için tıkla... Oldu mu?