Windows 10 Mavi Ekran Hatası

Daha fazla  
Arkadaşlar artık delirmek üzereyim. Sürekli mavi ekran hatası alıyorum forumda söylenenleri uyguladım, ama işe yaramadı. Sürekli format atıyorum 1-2 gün stabil çalışıyor, sonra tekrar hata alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. En azından çözüm olmasa da nedenini öğrenmek istiyorum. Minidump dosyaları aşağıdadır.

minidump.rar

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldığım hatalar critical process died, unexpected kernel mode trap, kmode exception not handled ama bilgisayar aldığım dump dosyalarından sadece 2 sini kaydetmiş. Onları yüklüyorum ama hata veriyor nedense yadi.sk normalde hata vermiyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım > Özellikler > Gelişmiş Sistem Ayarları > Başlangıç ve Kurtarma > Ayarlar bölümünden
"Otomatik olarak yeniden başlat" seçeneğini kaldırın ve "Hata ayıklama bilgisini yaz" kısmından "Küçük Bellek Dökümü" seçeneğini seçerek "Tamam" a tıklayın.
Sisteminizin mavi ekran vermesi durumunda C:\Windows\Minidump klasörüne .dmp dosyaları işlenecek.

İşlenen bu dosyaları masa üstündeki bir klasöre kopyala. İçeriğinin 0 KB olmamasına dikkat et. Ardından zipleyip yükle ve buraya paylaş.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı