mrtandro Hectopat Katılım 24 Haziran 2015 Mesajlar 14 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Eylül 2016 #1 Bu hatayı sık sık alıyorum, neden aldığım hakkında yardımcı olabilecek var mı? http://www.mediafire.com/download/3dtmy351441jyon/Minidump_-_.rar İyi bayramlar, bi cevap yok mu? ++
Bu hatayı sık sık alıyorum, neden aldığım hakkında yardımcı olabilecek var mı? http://www.mediafire.com/download/3dtmy351441jyon/Minidump_-_.rar İyi bayramlar, bi cevap yok mu? ++
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.499 Makaleler 35 Çözümler 78 12 Eylül 2016 #2 Tek bir sorun yok, birden fazla sorun var. Komut satırını (cmd) yönetici olarak çalıştırın. Sırası ile işlemler bitene kadar bu kodları girip enterlayın. Kod:Panoya kopyala sfc /scannow ENTER Kod:Panoya kopyala dism /online /cleanup-image /scanhealth ENTER Kod:Panoya kopyala dism /online /cleanup-image /checkhealth ENTER Kod:Panoya kopyala dism /online /cleanup-image /restorehealth ENTER www.malwareBytes.org ile tam tarama gerçekleştirin. Zararlı bulursa raporu veya ekran görüntüsünü ekleyin. Ardından silin. DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırın. Display Driver Uninstaller (DDU) AMD+NVIDIA Sürücü Kaldırma Aracı En güncel sürücüyü indirip yükleyin. Artı 0 Eksi
Tek bir sorun yok, birden fazla sorun var. Komut satırını (cmd) yönetici olarak çalıştırın. Sırası ile işlemler bitene kadar bu kodları girip enterlayın. Kod:Panoya kopyala sfc /scannow ENTER Kod:Panoya kopyala dism /online /cleanup-image /scanhealth ENTER Kod:Panoya kopyala dism /online /cleanup-image /checkhealth ENTER Kod:Panoya kopyala dism /online /cleanup-image /restorehealth ENTER www.malwareBytes.org ile tam tarama gerçekleştirin. Zararlı bulursa raporu veya ekran görüntüsünü ekleyin. Ardından silin. DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırın. Display Driver Uninstaller (DDU) AMD+NVIDIA Sürücü Kaldırma Aracı En güncel sürücüyü indirip yükleyin.
KS KS mrtandro Hectopat Katılım 24 Haziran 2015 Mesajlar 14 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Eylül 2016 #3 Deneyecektim fakat, komut satırı açılmıyor. açılır açılmaz kapanıyor nedense. tam tarama gerçekleştirip sonuçları ekleyeceğim. Cmd komutlarını yazdım, bilgisayarı taradım herhangi bir problem yok, şimdi ekran kartını kaldırıp güncelini kuracağım. Artı 0 Eksi
Deneyecektim fakat, komut satırı açılmıyor. açılır açılmaz kapanıyor nedense. tam tarama gerçekleştirip sonuçları ekleyeceğim. Cmd komutlarını yazdım, bilgisayarı taradım herhangi bir problem yok, şimdi ekran kartını kaldırıp güncelini kuracağım.