pasii Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 472 Çözümler 1 27 Ağustos 2019 #1 Arkadaşlar 5-6 gün önce mavi ekran hatası aldım ve çözüm aradım ama yapamadım. Bu günlerde aldığım mavi ekran hatası çok fazla oldu. Her zaman farklı hata kodları veriyor, ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2019
Arkadaşlar 5-6 gün önce mavi ekran hatası aldım ve çözüm aradım ama yapamadım. Bu günlerde aldığım mavi ekran hatası çok fazla oldu. Her zaman farklı hata kodları veriyor, ne yapmalıyım?
BAY SORUN ÇÖZEBİLİR Hectopat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 242 Çözümler 3 Yer YOZGAT Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ağustos 2019 #2 Minidump dosylarını paylaşma Minidump dosyanızı paylaşır mısınız? @Recep Baltaş Artı 0 Eksi
KS KS pasii Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 472 Çözümler 1 27 Ağustos 2019 #3 BAY SORUN ÇÖZEBİLİR dedi: Minidump dosylarını paylaşma Minidump dosyanızı paylaşır mısınız? @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Dosya boş gözüküyor. BAY SORUN ÇÖZEBİLİR dedi: Minidump dosylarını paylaşma Minidump dosyanızı paylaşır mısınız? @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Acaba cevap verecek misiniz ? Son düzenleme: 27 Ağustos 2019 Artı 0 Eksi
BAY SORUN ÇÖZEBİLİR dedi: Minidump dosylarını paylaşma Minidump dosyanızı paylaşır mısınız? @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Dosya boş gözüküyor. BAY SORUN ÇÖZEBİLİR dedi: Minidump dosylarını paylaşma Minidump dosyanızı paylaşır mısınız? @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Acaba cevap verecek misiniz ?