Windows 10 Media Creation Tool 0xC1800103 - 0x90002 Hatası

WinDPzero

Hectopat
Yer
Buca, İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi akşamlar
Sistemimde ani donmalar, dosyalara sağ tıklayınca Windows Gezgini durması gibi garip sorunlar olduğundan temiz kurulum yapmak istiyorum. Ancak Media Creation Tool ile ISO dosyası indirirken en sonunda aşağıdaki hatayı veriyor. Farklı bilgisayardan denedim, sonuç aynı. En temiz versiyon olması için başka bir yerden indirmek istemiyorum ama öbür türlü de hata veriyor.

Ayarlarım ISO dosyası kaydedecek ve İngilizce x64 indirecek şekilde bu arada.

Yardımlarınızı bekliyorum.

mcterr.png

Direkt hazır ISO indirip, Rufus ile USB belleğinize yazabilirsiniz. Technopat'ın ISO'sunu indirebilirsiniz ancak Türkçe. Türkçe indirdikten sonra Windows'tan İngilizceyi yükleyip, ayarlayabilirsiniz.
Windows 10 ISO için:
Dil eklemek için:
Dil Ekleme 1.png

1529950345369.png

1529950374247.png

Teşekkürler
Zaten şu anki Windows'um Almanca normalde, ancak gerek Photoshop, gerek Visual Studio gibi uygulamalarda internette kaynak bulma konusunda İngilizce - Almanca/Türkçe arası birebir çeviri yapılmadığı için uygulamaların varsayılan olarak İngilizce yüklenmesini istiyorum. Bu yüzden İngilizce dil paketiyle beraber kullanıyorum. Ancak hatamın çözümü yoksa sanırım başka bir kaynaktan indireceğim. (y)

DÜZENLEME

Windows 10 indirme sayfasından Geliştirici Araçları > Emülatör > iPad şekilde sayfayı açtığım zaman ISO dosyası indirme linki gözüktü. Sorunum çözüldü (y)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı