Bowser Koopa
Hectopat
Selamlar, dediğim gibi "Windows 10 Media Creation Tool" Flash'a yazarken UEFI mi yazıyor?(yani ben UEFI bie Notebook'a yüklerken bir sıkıntı çıkmaz değil mi?)
Selamlar, dediğim gibi "Windows 10 Media Creation Tool" Flash'a yazarken UEFI mi yazıyor?(yani ben UEFI bie Notebook'a yüklerken bir sıkıntı çıkmaz değil mi?)
Seçmiyoruz UEFI sistemde yaparsak UEFI legacy sistemde yaparsak legacy yazıyor. Eski bir laptopa format atcaksan UEFI cihazdan yazarsan bunu açılmaz ondan rufus daha sağlıklı.Onu siz seçiyorsunuz. ISO yazması Rufus ile aynı mantık.
Ben konuyu yanlış anlamışım. Düzenliyorum.Seçmiyoruz UEFI sistemde yaparsak UEFI legacy sistemde yaparsak legacy yazıyor. Eski bir laptopa format atcaksan UEFI cihazdan yazarsan bunu açılmaz ondan rufus daha sağlıklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.