Windows 10 Media Creation Tool UEFI mi yazıyor?

MiyFany

Femtopat
Makaleler
1
Bugün ISO yazdırmaya çalıştım Rufus hata verdi ayni ISO'ya her neyse ben Media Creation Tool ile USB'ye yazdirsam UEFI olur mu? Laptop da PC'de UEFI'yi destekliyor.

Orada galiba disk tipinize göre yazdırıyor MBR veya GPT olarak yani, bence onun yerine Ventoy kullanın, sürekli ISO yazdırmaktan kurtulursunuz.

Orada galiba disk tipinize göre yazdırıyor MBR veya GPT olarak yani, bence onun yerine Ventoy kullanın, sürekli ISO yazdırmaktan kurtulursunuz.

Ventoy sevemedim yazıyor şu an UEFI yazarsa markayla başlar o zaman olmuş demistiry.

Yazdırırken UEFI veya legacy olarak ayarlanmasını soran Rufus BIOS'ta sorun yaşamamız için soruyor, yoksa UEFI veya legacy olması pek önemli değil. Bizim burada bakmamız gereken disk tipi GPT mi MBR mi onu kontrol etmek. Disk tipinizi sormuş muydu?

Yok hayır ben de bunu gibi bir hata yaşadım o yüzden Rufus'u kullanmıyorum şu an sanırım Windows veya Rufus ile alakalı bir hata bir kişi de aynı şeyi yaşamış Windows 10 USB yazarken iptal edilen UEFI ön yükleyici algılandı hatası

Orada ve burada yazdığım gibi Ventoy çok iyi iş görmekte, eğer kullanamam derseniz balenaEtcher kullanın, bu ikisi dışındakilerde sorun yaşanabiliyor.

Orada ve burada yazdığım gibi Ventoy çok iyi iş görmekte, eğer kullanamam derseniz balenaEtcher kullanın, bu ikisi dışındakilerde sorun yaşanabiliyor.

Düzelir diye düşünüyorum cuma cumartesi günü format atacağım o zaman Microsoft da Rufus da düzeltir kendini sanırım orijinal ISO'ya sahte istiyor.

@MiyFany UUP dump veya AdGuard rgden ISO indirebilirsiniz, ikisi de güvenilirdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…