Windows 10 Mediacretiontool Güncelleştirmeler Denetleniyor'da Kalma

• Konuyu başlatan 68077
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.400

68077

Megapat
Merhaba, şu an Windows 8.1 kullanıyorum ancak Microsoft'un sitesinden Windows 10 Medya Oluşturma Aracını indirdim ve Windows 10 yükseltmesini seçtim. O dosyaları indirdi sonra dosya bütünlüğünü kontrol etti bir şeyler yaptı ve en sonunda güncelleştirmeler denetleniyor kısmında kaldı bir buçuk saattir filan burada duruyor hiç hareket yok sadece o yüklenme ibaresi dönüp duruyor.

csdasfas.png

Sistem aslında Windows 8.1 ama Windows 7 teması kurdum.

Hareketlenme var bir şey sordu onu kabul ettim sonra buraya geçti.

awgfsdhdfjfg.jpg

Biraz bekletiyor o kısımda bende windows 10 yüklemeden sordu güncelleştirmeler yüklensinmi diye %12 de 22 dk bekledi.

Anlamadığım 8.1'e 7 teması niye koydun. :D

Ya da sen mümkünse format at bida dene.

Biraz bekletiyor o kısımda bende windows 10 yüklemeden sordu güncelleştirmeler yüklensinmi diye %12 de 22 dk bekledi.

Anlamadığım 8.1'e 7 teması niye koydun. :D

Ya da sen mümkünse format at bida dene.

Windows 7 teması biraz daha hoş duruyor bence Windows 8.1'in teması gereğinden fazla bir düz renkte olduğu için pek sevmedim ama Windows 10'un teması güzel.

Evet o güncelleştirme kısmında filan toplamda 6 saat beklemiştir ama keşke baştan format atsaydım yükseltmeyi yaptım ama Windows 10 geliyor hoşgeldiniz ekranına girerken ekran siyah oluyor tekrar aynı yere geliyor bir saniyede hemen hemen 4 kez olacak şekilde sürekli olarak bunu tekrarlıyor, format attım yapacak bir şey yok zaten dosyalarım ve oyunlarım D diskindeydi ama yinede programlar gitti.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı