F fethisagol Megapat Katılım 26 Aralık 2012 Mesajlar 32 1 Mayıs 2018 #1 Güncelleme yaparken Memory Manegamet hatası aldım. Windows 10 önceki sürüme geri yüklendi sanırım, bu hata uyumsuz driver ortaya çıkışı değil mi? Temiz kurulum yapacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2018
Güncelleme yaparken Memory Manegamet hatası aldım. Windows 10 önceki sürüme geri yüklendi sanırım, bu hata uyumsuz driver ortaya çıkışı değil mi? Temiz kurulum yapacağım.
Bayram Şenakar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 2.726 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air M2 8GB - 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 1 Mayıs 2018 #2 Temiz kurulum sonrası da aynı hatayı alabilirsiniz, minidump dosyalarınız paylaşın. Minidump Dosyalarını Upload Etme
Temiz kurulum sonrası da aynı hatayı alabilirsiniz, minidump dosyalarınız paylaşın. Minidump Dosyalarını Upload Etme
F fethisagol Megapat Katılım 26 Aralık 2012 Mesajlar 32 1 Mayıs 2018 #3 Bayram Şenakar dedi: Temiz kurulum sonrası da aynı hatayı alabilirsiniz, minidump dosyalarınız paylaşın. Minidump Dosyalarını Upload Etme Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, Hata Vermeden Temiz kurulum yaptım. O hata uyumsuz driver kaynaklı sorun Ne zaman foruma soru sorsam. Sonradan herşeyi kendim çözüyorum
Bayram Şenakar dedi: Temiz kurulum sonrası da aynı hatayı alabilirsiniz, minidump dosyalarınız paylaşın. Minidump Dosyalarını Upload Etme Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, Hata Vermeden Temiz kurulum yaptım. O hata uyumsuz driver kaynaklı sorun Ne zaman foruma soru sorsam. Sonradan herşeyi kendim çözüyorum