Windows 10 "MEMORY_MANAGEMENT" Mavi Ekran Hatası

Makaleler
5
Daha fazla  
Meslek
Web Tasarımcısı
Windows 10 Pro kullanıyorum, gün içerisinde değişken olarak 2-3 kere bu mavi ekran hatasıyla karşılaşıyorum, genelde oyun oynarken yaşıyorum. Oynadığım oyunlar Rainbow Six: Siege, Assassin's Creed: Origins gibi oyunlar, az önce de Just Cause 3'ü denerken mavi ekran hatası aldım.

Sistem özelliklerim:
  • AMD Ryzen 5 1500X İşlemci
  • 8GB (4x2) TEAM T-Force Vulcan 2400Mhz RAM
  • MSi A320M PRO-VH Plus Anakart
  • Samsung EVO 750 SSD + 250GB Samsung HDD + 500GB Seagate HDD
  • MSi GAMING X Nvidia GeForce GTX1050
Minidump Dosyaları
Aida64 HTML Raporu

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Windows 10 Pro kullanıyorum, gün içerisinde değişken olarak 2-3 kere bu mavi ekran hatasıyla karşılaşıyorum, genelde oyun oynarken yaşıyorum. Oynadığım oyunlar Rainbow Six: Siege, Assassin's Creed: Origins gibi oyunlar, az önce de Just Cause 3'ü denerken mavi ekran hatası aldım.

Sistem özelliklerim:
  • AMD Ryzen 5 1500X İşlemci
  • 8GB (4x2) TEAM T-Force Vulcan 2400Mhz RAM
  • MSi A320M PRO-VH Plus Anakart
  • Samsung EVO 750 SSD + 250GB Samsung HDD + 500GB Seagate HDD
  • MSi GAMING X Nvidia GeForce GTX1050
Minidump Dosyaları
Aida64 HTML Raporu

RAM ler sağlıklı değil galiba.MEMTest den test yapın.Masaüstüyse RAM lerin yerini kontrol edin.

BIOS güncellemesi yaptım ayrıca belki faydası olur diye bilgisayar üstündeki statik elektriği de boşalttım ve 2 haftalık test süresi sonrasında hiçbir sıkıntı yaşamadım, sanırım sorunum çözüldü. Hangisi çözdü sorunu bilmiyorum ama BIOS güncellemenin sürüm notlarında daha fazla bellek uyumluluğu tarzında bir satır görmüştüm sanırım BIOS güncellemesi faydalı oldu.

Teşekkürler arkadaşlar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı