Windows 10 MEMORY_MANAGEMENT Mavi Ekran Hatası

Hebelehübee

Decapat
Sürekli mavi ekran yiyorum, sistem daha 20 günlük sıkıntı yoktu, bugün oldu ne olduysa.
Youtube'dan denedim her şeyi mavi ekran çözümü için olmadı. Windows 10'u sıfırlayayım mı?

IMG_2881.JPG

Paylaşım izni verilmemiş. Sorun belleklerde ise mecburen değişmek zorundasınız. Bu durumda bellekler değişene kadar paylaştığınız DMP dökümanlarını incelediğimde yazılımsal kaynaklı sorun varsa ve bunlara çözüm sunsam bile yine hata almaya devam edeceksiniz.

Yukarıdaki mesajımda yazmış olduğum gibi belleklerin bozukluğundan tam emin olmak için Windows Bellek Tanımlama yerine MemTest ile de bellekleri test edin ve sonucunu paylaşın.

Yeni açtığınız konudaki DMP dökümanlarını inceledim ve mesaj kalabalıklığı olmasın diye buraya yazıyorum. Sadece iki DMP dökümanı sağlam oluşmuş ve ikisinde de yazılımsal kaynaklı bir sorun yok. gibi. Sorun belleklerde herhalde.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı