Windows 10 Microsoft Hesabı Silinmiyor

GyRFaLCoN

Kilopat
Merhaba bugün maillerime bakmak için ikinci bir mail hesabı ekledikten sonra bilgisayarımı kapattım ve açtığımda bu ekranla karşılaştım.

Tabii ki öylece bakıp kaldım hangi şifreyi denediysem olmadı. En son tekrar başlatıp başında hiçbir şey yapmadan düşünürken. Kendi kendine bu ekrana geçiş yaptı ve giriş sağladım.

Bilgisayarı kullanabiliyor ve her şey düzgün çalışmakta fakat sistem başlarken en az 3-5 dakika bu ekranda beklemek istemiyorum. Microsof hesabını kaldırmayı denedim. 2 adet hesap vardı mail ile açılmış. Birisi kalktı fakat diğerinde kaldır butonu yok yalnızca yönet yazıyor ve siteye yönlendiriyor. Ne yaptıysam bulamadım bunun çözümü kısayolu iptali nedir nasıldır?

Son düzenleyen: Moderatör:
"net user administrator /active:no"
Normal hesaptan cmd'yi yönetici olarak açıp tırnak içindekini yapıştırın. Ben de yaşadım, oradan biliyorum.

"net user administrator /active:no"
Normal hesaptan cmd'yi yönetici olarak açıp tırnak içindekini yapıştırın. Ben de yaşadım, oradan biliyorum.

İçerisindeki ismim harici silinebilen tüm kullanıcıları sildim oldu. Ben microsoft hesabını da ismimle yazar diye bakınıp duruyordum meğerse saçma sapan (MsdfGH) gibi birkaç harf ile oluşmuş bir hesap.. Teşekkürler ilginiz için

O zaman sizin sorununuz farklıydı. Benimkinde silinmiyordu. Hesabı siz açmadıysanız Malwarebytes ile tarama yapmanızı öneririm. Pek hayra alamet değil.

O zaman sizin sorununuz farklıydı. Benimkinde silinmiyordu. Hesabı siz açmadıysanız Malwarebytes ile tarama yapmanızı öneririm. Pek hayra alamet değil.
Kusura bakmayın eksik mesaj olmuş. Dediğiniz kodu çalıştırdım admin hesabı bende zaten aktif değildi bu sefer o aktifleşti 3 adet oturum oluştu. İki adet kullanıcı hesabı bir adet ADMİN hesabı olarak.. Tekrar kullanıcı denetimine girerek baktığımda bu sefer siliniyorlardı. ADMİN hesabını kaldırmak değildi benim problemim Microsoft hesabı ile oturum açmıştım onu kaldıramamıştım.

Nasıl yaptın acaba bende de aynı sorun var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…