448441 Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, oyun indirirken fark ettim böyle bir hata var. Yeniden dene diyorum ama olmuyor. Ne yapmam gerek? Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar, oyun indirirken fark ettim böyle bir hata var. Yeniden dene diyorum ama olmuyor. Ne yapmam gerek? Yardımcı olabilir misiniz?
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 25 Ocak 2023 #2 448441 dedi: Merhaba arkadaşlar, oyun indirirken fark ettim böyle bir hata var. Yeniden dene diyorum ama olmuyor. Ne yapmam gerek? Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam sunucular bakıma falan girmiştir bekleyin isterseniz. Sorun onlardaymış dediğine göre
448441 dedi: Merhaba arkadaşlar, oyun indirirken fark ettim böyle bir hata var. Yeniden dene diyorum ama olmuyor. Ne yapmam gerek? Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam sunucular bakıma falan girmiştir bekleyin isterseniz. Sorun onlardaymış dediğine göre