Windows 10 Microsoft Üzerinden İndirme Sorunu

Ozan Kırtepe

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.

Ben Windows 8.1 kullanıcısıydım. Lisansım orjinal değildi tabi. Geçen gün Windows 10 Pro OEM lisans satın aldım. Microsoft üzerinden W10'u fotoğrafta gördüğünüz şekilde indirmeye çalıştım. ISO dosyası olarak indirip DVD'ye yazıp kurmak üzere. Bilgisayarı 1 gece açık bıraktım, sabah kadar ancak %49 olmuştu. Akşam eve geldiğimde bu görünen pencere ortada yoktu. İndirme yaptığım konumda da herhangi bir dosya görmedim. Yeniden indireyim dedim ve öğlen 15'ten bu zamanda kadar ancak %6 olmuş. Tamam internet hızım çok hızlı değil ama 4 Mbps herhalde yeterlidir yani, maksimum kaç GB indiriyor olabilir ki? Benzer bir durum yaşayan ya da bana yardım edebilecek birileri var mı? :/

Edit: Ekran görüntüsü ekliyorum ama gözükmüyor sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteden iso dosyası olarak indirin. Windows 10 (Pro, Home içerir), Türkçe ve 64 bit seçeneklerini seçtikten sonra iso dosyasını indirebilirsiniz. Ayrıca DVD ile kurulum yapmanıza gerek yok. Windows 8.1 çalışırken Iso dosyası içini sıkıştırma programıyla açıp setup.exe çalıştırıp yükseltme işlemini ayarları koruyarak, kişisel dosyaları koruyarak (temiz kurulum) veya format atarmış gibi dosyaları temizleyerek kurulum başlatabilirsiniz. Ayarları koruma seçeneği otomatik olarak seçilmemişse Windows 8.1 Home, Pro sürümü dışında bir sürüm ve ya başka dilde olabilir. Yükseltme işlemi gerçekleştikten sonra Windows 10 ayarlar etkinleştirme bölümünden ürün anahtarı değiştir diye tıklayıp yeni ürün anahtarınızı girerek sistemi etkinleştirebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı