Windows 10 MIDI Mapper ve Minecraft Performans Sorunu

Makaleler
24
Yer
Kars
Merhaba Technopat Sosyal üyeleri ve Technopat Sosyal yetkilileri.
Bir yeni bilgisayar toplayacak bir insan kadar heyecanla beklediğim Windows 10'u kurdum ve laptop kendi kendine kapandı, ardından Windows 10 bir hata ile karşılaştı ve "Sisteminiz başlatılamıyor bilgisayarınız yeniden başlatılacak." gibisinden bir mesaj ile karşılaştım. Ardından laptop sanki arızalıymış gibi aniden kapandı ve hiç açılmadı. Ardından bazı onarım programları tavsiye etti ben reddettim ve sisteme olduğu gibi devam etme seçeneğine bastım ve sistem zar zor açıldı... Minecraft oynarken "Glitch" denilen bir sorunla karşılaşıyorum. Ekran kartının en güncel sürücüsünü Windows 10 otomatik olarak zaten kurmuş durumda. Ancak hiç bir zaman Windows 7'deki oyun performansını Windows 10'dan alamıyorum. Minecraft gibi son derece basit bir oyunda bile 45 FPS görürken, Windows 7'de stabil olarak 130 FPS görmekteydim. Windows 10'un tasarımı değişmiş ve birçok yeni özellikler eklenmiş ancak Windows 8/8.1'den performans açısından hiçbir farkını göremedim ve tadamadım.
Ek olarak bir bilgi vermek daha istiyorum... Ben çok MIDI işleriyle uğraşan biriyim ve Windows 10'un MIDI Mapper'i sıkıntılı. Windows 7'de olan MIDI Mapper'da böyle bir sorun yok iken Windows 10'da Black MIDI dosyaları son derece anormal derecede kasıyor.
Eğer MIDI Mapper hakkında bilginiz varsa lütfen cevap yazın.

Lütfen cevap yazan?

Ses kartı sürücüsü W10'a göre güncellenmeli. Roland Gs Wavetable ses setindeki bazı seslerin yerleri değişmiş olabilir. Bunu belki bir güncellemeyle çözerler. (çözmüşlerdir.) Ses kartı modelini verirseniz sürücü ayrıntısını araştırabiliriz.

Windows 10 için driverlar yenilenmekte bu yüzden biraz sorun yaşayabilirsin. Minecraft java ile çalışan bir oyundur. Java 64bit kurmanı öneririm. Kurulu ise java configuration ayarlarından hangi javanın etkin olduğuna bak. 32bit sürümünde isen ram performansının tamamını alamasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…