Slolden Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 346 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2020 #1 Bilgisayarda 3 saat öncesine kadar çalışan mikrofon aniden çalışmamaya başladı. Anakarttaki jakları ve kasadaki jakları denedim olmadı.(Jaklar derken mikrofon jaklarından bahsediyorum)
Bilgisayarda 3 saat öncesine kadar çalışan mikrofon aniden çalışmamaya başladı. Anakarttaki jakları ve kasadaki jakları denedim olmadı.(Jaklar derken mikrofon jaklarından bahsediyorum)
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2020 #2 Hocam mikrofon arızalanmış olabilir. Ses denetiminden kapalı değilse arka porttan çalışması gerekiyor.
Hocam mikrofon arızalanmış olabilir. Ses denetiminden kapalı değilse arka porttan çalışması gerekiyor.
Laufeyson Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 541 Çözümler 3 Yer New Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2020 #3 Yener K. dedi: Hocam mikrofon arızalanmış olabilir. Ses denetiminden kapalı değilse arka porttan çalışması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bence de ondan olabilir ayarları değiştirmediyseniz.
Yener K. dedi: Hocam mikrofon arızalanmış olabilir. Ses denetiminden kapalı değilse arka porttan çalışması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bence de ondan olabilir ayarları değiştirmediyseniz.
Slolden Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 346 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2020 #4 Yener K. dedi: Hocam mikrofon arızalanmış olabilir. Ses denetiminden kapalı değilse arka porttan çalışması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Kapalı değil ve arka portta da çalışmadı. Sizce bozulmuş mudur? Laufeyson dedi: Bence de ondan olabilir ayarları değiştirmediyseniz. Genişletmek için tıkla... Ama hiç kullanmadım 3 saat boyunca boşta kaldı.
Yener K. dedi: Hocam mikrofon arızalanmış olabilir. Ses denetiminden kapalı değilse arka porttan çalışması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Kapalı değil ve arka portta da çalışmadı. Sizce bozulmuş mudur? Laufeyson dedi: Bence de ondan olabilir ayarları değiştirmediyseniz. Genişletmek için tıkla... Ama hiç kullanmadım 3 saat boyunca boşta kaldı.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2020 #5 Hocam emin olmak için ses sürücüsünü yeniden kurun. Anakartın sitesinden ulaşabilirsiniz.