S SAKC Centipat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 8 8 Aralık 2019 #1 Windows 10 kullanıcısıyım ve mikrofonum benim sesimi almıyor fakat mikrofonu hareket ettirtiğimde çıkan sesleri alıyor. Update'ler tamdır. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2019
Windows 10 kullanıcısıyım ve mikrofonum benim sesimi almıyor fakat mikrofonu hareket ettirtiğimde çıkan sesleri alıyor. Update'ler tamdır.
Arjen Eren Cevahiroğlu Hectopat Katılım 16 Şubat 2018 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2019 #2 aynı sorun bende de var şuan nasıl yapabilirim bilmiyorum günlerdir deniyorum yardımcı olursanız sevinirim
aynı sorun bende de var şuan nasıl yapabilirim bilmiyorum günlerdir deniyorum yardımcı olursanız sevinirim
H hakanbey51 Femtopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #3 Aynı sorun bendede var abi yok mu yardım edecek çıldıracam nette olan bütün yöntemleri denedim on arka panel farketmez mikrofon gözüküyor ama ses almıyor iki kere format attım bütün ayarları denedim olmuyor lütfen biri yardım etsin
Aynı sorun bendede var abi yok mu yardım edecek çıldıracam nette olan bütün yöntemleri denedim on arka panel farketmez mikrofon gözüküyor ama ses almıyor iki kere format attım bütün ayarları denedim olmuyor lütfen biri yardım etsin