Russian S-400 Hectopat Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 64 15 Mart 2020 #1 Kasanın ön tarafından mikrofon ve kulaklık jakını takıyorum. Hoparlör yerine NVIDIA ses sürücüsü gözüküyor. Hem de mikrofon gözüküp calısmıyor. Arkadan takınca ise hoparlör bazen calısıyor, bazen calısmıyor. Mikrofon ise görünüp gene calısmıyor. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 10,1 KB · Görüntüleme: 75 2.PNG 8,6 KB · Görüntüleme: 53
Kasanın ön tarafından mikrofon ve kulaklık jakını takıyorum. Hoparlör yerine NVIDIA ses sürücüsü gözüküyor. Hem de mikrofon gözüküp calısmıyor. Arkadan takınca ise hoparlör bazen calısıyor, bazen calısmıyor. Mikrofon ise görünüp gene calısmıyor.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2020 #2 Kulaklık marka model nedir?
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2020 #4 Tek jak bulunuyor, jakları ayırman gerekiyor, kutu içerisinden çıkmıyor mu? En Ucuz ve Kaliteli Bilgisayar Kablo Ürünleri - Hepsiburada Bilgisayar kablo ürünleri uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla burada. Tıkla, en ucuz bilgisayar kablosu ayağına gelsin. www.hepsiburada.com USB ucu yok mu onu neden takmıyorsun?
Tek jak bulunuyor, jakları ayırman gerekiyor, kutu içerisinden çıkmıyor mu? En Ucuz ve Kaliteli Bilgisayar Kablo Ürünleri - Hepsiburada Bilgisayar kablo ürünleri uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla burada. Tıkla, en ucuz bilgisayar kablosu ayağına gelsin. www.hepsiburada.com USB ucu yok mu onu neden takmıyorsun?
Russian S-400 Hectopat Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 64 16 Mart 2020 #5 MayCrasH dedi: Tek jak bulunuyor, jakları ayırman gerekiyor, kutu içerisinden çıkmıyor mu? En Ucuz ve Kaliteli Bilgisayar Kablo Ürünleri - Hepsiburada Bilgisayar kablo ürünleri uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla burada. Tıkla, en ucuz bilgisayar kablosu ayağına gelsin. www.hepsiburada.com USB ucu yok mu onu neden takmıyorsun? Genişletmek için tıkla... Evet ondan ben de bulunuyor. Onunla da denedim arka ve ön tarafından ama gene sorun aynı.
MayCrasH dedi: Tek jak bulunuyor, jakları ayırman gerekiyor, kutu içerisinden çıkmıyor mu? En Ucuz ve Kaliteli Bilgisayar Kablo Ürünleri - Hepsiburada Bilgisayar kablo ürünleri uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla burada. Tıkla, en ucuz bilgisayar kablosu ayağına gelsin. www.hepsiburada.com USB ucu yok mu onu neden takmıyorsun? Genişletmek için tıkla... Evet ondan ben de bulunuyor. Onunla da denedim arka ve ön tarafından ama gene sorun aynı.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2020 #6 USB ucu ile takmayı denedin mi?
Russian S-400 Hectopat Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 64 16 Mart 2020 #7 MayCrasH dedi: USB ucu ile takmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2020 #8 Onda sonuç nedir?
Russian S-400 Hectopat Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 64 16 Mart 2020 #9 MayCrasH dedi: Onda sonuç nedir? Genişletmek için tıkla... Gene aynı problem kafayı yiyeceğim. Sadece USB taktığımda da hiçbir şey çalışmıyor.
MayCrasH dedi: Onda sonuç nedir? Genişletmek için tıkla... Gene aynı problem kafayı yiyeceğim. Sadece USB taktığımda da hiçbir şey çalışmıyor.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2020 #10 Kulaklığınız nedenli olabilir, başka kulaklık ile kasayı test edin.