fehmi_kılınçarlsan06 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 1 30 Mayıs 2018 #1 kAsanın önündeki jak girişlerine mikrofonu takıyorum çalışmıyor. İnternetten baktım Realtek HD Audio'dan etkinleştir falan diyor ama Realtek açılmıyor. Başlat ekranında da gözükmüyor kaç defa indirdim ama gözükmüyor. Sorun nedir, ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2018
kAsanın önündeki jak girişlerine mikrofonu takıyorum çalışmıyor. İnternetten baktım Realtek HD Audio'dan etkinleştir falan diyor ama Realtek açılmıyor. Başlat ekranında da gözükmüyor kaç defa indirdim ama gözükmüyor. Sorun nedir, ne yapmalıyım?
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 31 Mayıs 2018 #2 Anakartınızın marka modelini yazabilir misiniz? Bilmiyorsanız AIDA64 programını kurarak öğrenebilirsiniz. Ben de size güncel sürücüyü yollarım.
Anakartınızın marka modelini yazabilir misiniz? Bilmiyorsanız AIDA64 programını kurarak öğrenebilirsiniz. Ben de size güncel sürücüyü yollarım.