starplatinum Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 519 Yer Morioh Daha fazla Meslek Deniz Bilimci 7 Nisan 2021 #1 Birkaç gün önce aldığım mikrofonun ses yüksekliğini 95'e çekiyorum ve ses kaydedicisinde biraz bağırdığımda sesi 80-70 civarına alıyor. Belli ki ayarını otomatik yapıyor. Ben bunu nasıl düzeltebilirim?
Birkaç gün önce aldığım mikrofonun ses yüksekliğini 95'e çekiyorum ve ses kaydedicisinde biraz bağırdığımda sesi 80-70 civarına alıyor. Belli ki ayarını otomatik yapıyor. Ben bunu nasıl düzeltebilirim?
A Alpha Centauri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 3.554 Makaleler 4 Çözümler 89 7 Nisan 2021 #2 Mikrofonun ayarlarında AGC gibi bir ayar var mı? Artı 0 Eksi
KS KS starplatinum Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 519 Yer Morioh Daha fazla Meslek Deniz Bilimci 8 Nisan 2021 #3 Alpha Centauri dedi: Mikrofonun ayarlarında AGC gibi bir ayar var mı? Genişletmek için tıkla... Evet, ve kapalı. Artı 0 Eksi
Alpha Centauri dedi: Mikrofonun ayarlarında AGC gibi bir ayar var mı? Genişletmek için tıkla... Evet, ve kapalı.