Windows 10 Minecraft açılmama sorunu

Makaleler
2
Yer
İstanbul/Ümraniye
Merhabalar, ben bugün Minecraft oyununu açtım oyunda PLAY tuşuna bastım sonra launcher kapandı bir tane hata verdi. Hata resmi:

minecraft.png

Ben de anlamadın neden böyle hata çıktığını. Sürücülerimin hepsi günceldir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Version da release huzuni yazıyor o nedir ve ekran kartın nedir
ben önceden minecraft ı windows 10 da açamıyordum hata veriyodu araştırdım araştırdım olmadı çözüm yoktu ta ki sorunun ekran kartımın kaldırmadığını anlayıncaya kadar yeni bir ekran kartı aldım şimdi cayır cayır kaldırıyor ve sende benim soruma cevap vermeye çalışırsan sevinirim sorununun çözülmesi dileğiyle...

Version da release huzuni yazıyor o nedir ve ekran kartın nedir
ben önceden minecraft ı windows 10 da açamıyordum hata veriyodu araştırdım araştırdım olmadı çözüm yoktu ta ki sorunun ekran kartımın kaldırmadığını anlayıncaya kadar yeni bir ekran kartı aldım şimdi cayır cayır kaldırıyor ve sende benim soruma cevap vermeye çalışırsan sevinirim sorununun çözülmesi dileğiyle...
Kardeşim bende o zaman Windows 10 Pro vardı ama artık Windows 10 Home Single Language var sorunu çözdüm Pro versiyonundan kaynaklıymış Windows'un. Windows 10 Pro bilgisayarımı mahvetti! Artık Home Single Language var bu canavarın teki!

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı