Windows 10 minidump dosyaları gözükmüyor

flaireex

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarım durup dururken mavi ekran veriyordu, ben de minidump dosyalarına ulaşıp yardım isteyecektim fakat dosyalar gözükmüyor.
Mavi ekran hatası aldıktan sonra %0'da kalıyor ve ilerlemiyor, ben de güç düğmesine basılı tutup yeniden başlatıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım durup dururken mavi ekran veriyordu, ben de minidump dosyalarına ulaşıp yardım isteyecektim fakat dosyalar gözükmüyor.
Mavi ekran hatası aldıktan sonra %0'da kalıyor ve ilerlemiyor, ben de güç düğmesine basılı tutup yeniden başlatıyorum.

Ubuntuyu bir flasha yazdırın ve başlatıp minidump dosyaları ve önemli dosyalarınızı oradan yedekleyebilir ve çekebilirsiniz. Virüs derdinizde olmaz çünkü Windows virüsleri Linuxta çalışmaz. Daha sonra mavi ekran hata analizi kısmında konu açabilir ya da bu konuya yazabilirsiniz sanırım. Neden o dosyayı istiyorlara gelirsek 4 sayfa binbir çeşit çözüm önerisi vermektense direk sonuç odaklı minimum çabayla sonuca gitmeniz için. Mümkünse birkaç tane minidump dosyası biriktirip sonra atın. İmkanınız yoksa ayrıntılı şekilde mavi ekran hatasını ne zaman almaya başladınız. En son ne programı kurdunuz veya ne zaman düzgün sorunsuz çalışıyordu bilgisayarınız gibi iyice ayrıntılı şekilde belirtiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı