Windows 10 minidump rapor hatası

zoruoynayan

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Önceki konumdan farklı olarak minidump klasörü olmayışının sebebini ve çözümünü arıyorum. Bilgisayarı aldığım günden bu yana hiç hata almazken son 1 haftadır her gün mavi ekran hatası alıyorum. Sorun şu ki minidump klasörüde yok...
Mavi ekran hatası ekranında % 100 sayacı hiç dolmuyor ve % 0 olarak duruyor bir süre sonrada PC rest atıyor. Minidump klasörüde sanırsam sayaç % 100 olmadığı için tamamlanmadığı rapor hazırlayamıyor... Öneriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zor bir sorun. Çözüm bulunabilecek mi merak ediyorum.
Knk ben Wi-Fi 6 kullanıyorum modeli : ax201
Ben mavi ekran almadan önce ilk önce internetim kesiliyordu Wi-Fiden kaynaklandığını düşünüyordum haberlere bakınca ax201 Wi-Fi lerde mavi ekran hatası mevcutmuş. Ne dersin sorun bu olabilir mi? Çünkü ben ayda 10 saat rdr2 anca oynuyorum. Geriye kalan tüm vaktimi sahibinden üzerinden araç bakarak geçiriyorum. Haliyle sürekli bir ağ kullanma durumu var. Akşam Wi-Fi 6nın 1-2 ay önceki sürümlerine inerek deneyeceğim. Sistemde yeni garantiye de yollamak istemiyorum çok tuhaf bir durum

Knk sanırım sorun ax201 çünkü redditte bir çok kişi aynı problemden bahsetmiş. Ne önerirsin intel müşteri hizmetlerine bağlandın mı daha önce hiç?

Dosya Ekleri

• ECC460A4-18F2-4B0A-A2B8-8B61DB9A6D34.png
    367,4 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…