Merhaba arkadaşlar windows 10 işletim sistemine sahibim. Mirillis Actionla video çekmek istiyorum. Fakat windows 10 için çıkmış bir crack bulabilmiş değilim. İnterneti kapatıp video çekmeyi deniyorum. Oyun içi kasıyor. Ne yapabilirim kasmaması için? Şimdiden teşekkürler.
Korsana destek vermiyoruz ve korsan kullanmanıza gerek yok. Windows 10'un zaten kendi bünyesinde çok güzel bir video çekme özelliği var. Her oyuna girerken size uyarı verecektir "şu şekilde aktif edersin" diye. Onun haricinde GTX 650 ve üzeri bir ekran kartı kullanıyorsanız ShadowPlay ile FPS kaybetmeden ücretsiz olarak video çekebilirsiniz. Ücretsiz olarak çok alternatifiniz var. Korsana gerek bile yok.
Öyle bir ekran kartıyla kesinlikle fps kaybetmezsin . Ekran kartın gayet yeterli bence. Ama sosyal yetkilileri benden daha iyi anlıyor doğal olarak onlarında fikrini almak lazım.
Öyle bir ekran kartıyla kesinlikle fps kaybetmezsin . Ekran kartın gayet yeterli bence. Ama sosyal yetkilileri benden daha iyi anlıyor doğal olarak onlarında fikrini almak lazım.
Benim bilgisayar kadar kötü olamaz hala ddr2 kullanıyorum ve anakartım Quadro işlemcim hakkında pek bişey bilmiyorum İntel Core 2 Duo 2.93 Ghz kullanıyorum.