BrkOz Megapat Katılım 19 Ekim 2017 Mesajlar 949 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #1 Windows 10'da misafir hesabı açtım. Bilgisayara yeni uygulama yüklediğimde bu misafir hesabının masaüstüne de uygulamaların kısayolları geliyor. Bunu nasıl önlerim? Misafir hesabı ayrı olarak kalsın istiyorum.
Windows 10'da misafir hesabı açtım. Bilgisayara yeni uygulama yüklediğimde bu misafir hesabının masaüstüne de uygulamaların kısayolları geliyor. Bunu nasıl önlerim? Misafir hesabı ayrı olarak kalsın istiyorum.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 18 Ocak 2022 #2 Oyunu steamden yüklüyorsunuz sanırım. Yüklerken "tüm kullanıcılar için yükle" gibi bir seçenek var o tiki kaldırmanız gerekiyor. Artı 0 Eksi
Oyunu steamden yüklüyorsunuz sanırım. Yüklerken "tüm kullanıcılar için yükle" gibi bir seçenek var o tiki kaldırmanız gerekiyor.
KS KS BrkOz Megapat Katılım 19 Ekim 2017 Mesajlar 949 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #3 armas dedi: Oyunu steamden yüklüyorsunuz sanırım. Yüklerken "tüm kullanıcılar için yükle" gibi bir seçenek var o tiki kaldırmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Oyun değil uygulamadan bahsediyorum. Artı 0 Eksi
armas dedi: Oyunu steamden yüklüyorsunuz sanırım. Yüklerken "tüm kullanıcılar için yükle" gibi bir seçenek var o tiki kaldırmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Oyun değil uygulamadan bahsediyorum.