Y Yusuf6567 Femtopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #11 Emir Onurlu dedi: Hocam kurabilirsiniz performans bakımından radikal bir değişim olmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben kurdum SSD yi yine cihazın kendisine takınca aynı hatayı veriyor ama bilmiyorum bence tam performans çalışmasını engelliyor
Emir Onurlu dedi: Hocam kurabilirsiniz performans bakımından radikal bir değişim olmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben kurdum SSD yi yine cihazın kendisine takınca aynı hatayı veriyor ama bilmiyorum bence tam performans çalışmasını engelliyor
atmosferabi Kilopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 699 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060, AMD Ryzen 5 3500X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ocak 2023 #12 Hocam okuma/yazma değerlerini CrystalDiskMark Info programıyla kontrol edebilir misiniz? Performansa bakalım.
Hocam okuma/yazma değerlerini CrystalDiskMark Info programıyla kontrol edebilir misiniz? Performansa bakalım.
Y Yusuf6567 Femtopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #13 Emir Onurlu dedi: Hocam okuma/yazma değerlerini CrystalDiskMark Info programıyla kontrol edebilir misiniz? Performansa bakalım. Genişletmek için tıkla... reis özür dilerim cevabını geç gördüm CrystalDiskMark indirdim kontrolleri yaptım ssd im in okuma 560 yazma 500 yazma hızı var normalde test yaptığımda görseldeki sonuçlar çıkıyor y Son düzenleme: 1 Şubat 2023
Emir Onurlu dedi: Hocam okuma/yazma değerlerini CrystalDiskMark Info programıyla kontrol edebilir misiniz? Performansa bakalım. Genişletmek için tıkla... reis özür dilerim cevabını geç gördüm CrystalDiskMark indirdim kontrolleri yaptım ssd im in okuma 560 yazma 500 yazma hızı var normalde test yaptığımda görseldeki sonuçlar çıkıyor y