Wyher Centipat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #1 Ben birisini mobil etkin noktadan banlamak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 25 Nisan 2022 #2 Wyher dedi: Ben birisini mobil etkin noktadan banlamak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Yasaklamanın nasıl olduğunu hatırlamıyorum ama bağlanan kişi sayısını belirleyebilirsiniz buda size yeterli olur bence. Artı 0 Eksi
Wyher dedi: Ben birisini mobil etkin noktadan banlamak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Yasaklamanın nasıl olduğunu hatırlamıyorum ama bağlanan kişi sayısını belirleyebilirsiniz buda size yeterli olur bence.
KS KS Wyher Centipat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #3 Silinen üye dedi: Yasaklamanın nasıl olduğunu hatırlamıyorum ama bağlanan kişi sayısını belirleyebilirsiniz buda size yeterli olur bence. Genişletmek için tıkla... o nasıl yapılıyor hocam Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Yasaklamanın nasıl olduğunu hatırlamıyorum ama bağlanan kişi sayısını belirleyebilirsiniz buda size yeterli olur bence. Genişletmek için tıkla... o nasıl yapılıyor hocam
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 26 Nisan 2022 #4 Wyher dedi: o nasıl yapılıyor hocam Genişletmek için tıkla... Mobil erişim noktasını açtıktan sonra altta görebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Wyher dedi: o nasıl yapılıyor hocam Genişletmek için tıkla... Mobil erişim noktasını açtıktan sonra altta görebilirsiniz.