Windows 10 modlama

ÜlkerÇikolata

Picopat
Daha fazla  
Hayırlı olsun @Prime777 kardeşimizin de desteğiyle Windows 10'a geçtim. Haliyle işime yaramayan ve sistemi yavaşlatan birçok şey var.
NTLite ile modlayacağım. Technopat'taki rehberler ile yapamadım. Yardımınızı beklerim.

Çok kurcalamaya gelmiyor. Defender control ile defenderı kapatın. Telemetriyi kapatın. SSD harddisk kullanın. En az 8 GB RAM kullanın yeter.

Çok kurcalamaya gelmiyor. Defender Control ile Defender'ı kapatın. Telemetriyi kapatın. SSD hard disk kullanın. En az 8 GB RAM kullanın yeter.

Defender'in kapatılmasını önermiyorum. Her türlü açık kalması gerekiyor bana göre. 100 MB RAM kazanmak için bilgisayarı savunmasız hale getirmeye gerek yok.

@Silinen üye bu rehber işinize yarayabilir:

MBdan çok işlemciyi en çok yoran antivirüs. Ben kaldırıp Eset Endpoint antivirüs kuruyorum.

Hocam bazı yazilimlar var seçiyorsunuz ve telemetri olsun gizlilik ayarlari olsun sizce güvenli mi?

@Prime777

Hocam bazı yazilimlar var seçiyorsunuz ve telemetri olsun gizlilik ayarlari olsun sizce güvenli mi?

@Prime777

Optimizer adlı yazılımı mı soruyorsunuz? Bence öyle yazılımları kullanmayın, ister açık kaynak olsun ister kapalı kaynak. Performansı iyileştirmek yerine daha çok Windows'u bozabiliyorlar. Windows'da olan ayarları elle yapmak çok daha mantıklı.

Ben 2 ay önce kullanmıştım Xbox'ı silmek istiyorduk sildim bir sorun olmaz değil mi?
Malwarebytes ile taradigimda bir sorun görünmüyor.

Evet ondan bahsediyorum telemetri gizlilik ayarına dokunmuştum başka hiçbir şeyi kaldır demedim.

@Prime777 ve @553974 17 yıllık bir intel mobil işlemci kullanıyorum. Prime haklı.

Zaten modlayacağım. Bide neden hala win 8.1 görünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…