Merhabalar ben bir video açmak istediğimde böyle bir hata alıyorum. Bunun sebebi nedir acaba? CMD sfc/scannow komutunu denedim ancak işe yaramadı ne yapabilirim?
Nasıl bir hata alıyorsunuz acaba?
Hocam, codec desteği olabilir. Hangi programla hata alıyorsunuz?
Codec yetmezliği olabilir VLC Media Player ile açmayı deneyin.
Windows'un normal video oynatıcısının codec desteği yetersiz. Windows Media Player zamanında K-Lite Codec Pack ile codec desteği ekleyebiliyorduk fakat artık Windows Media Player, artık Windows 10'un varsayılan video oynatıcısı değil. Yeni video oynatıcısına da codec eklenmiyor. Codec yetmezliği olduğunda VLC Media Player kullanabilirsiniz.(Minimal olarak kurarsanız dosya uzantıları ilişkilendirilmez.) Sorunun codec olup olmadığından emin değilim ama denemekte fayda var.Normalde kullanmam Windows'un normal video oynatıcısını kullanırım ama böyle bir şey oldu anlamadım.
Windows'un normal video oynatıcısının codec desteği yetersiz. Windows Media Player zamanında k-Lite codec pack ile codec desteği ekleyebiliyorduk fakat artık Windows Media Player, artık Windows 10'un varsayılan video oynatıcısı değil. Yeni video oynatıcısına da codec eklenmiyor. Codec yetmezliği olduğunda VLC Media Player kullanabilirsiniz.(Minimal olarak kurarsanız dosya uzantıları ilişkilendirilmez.) sorunun codec olup olmadığından emin değilim ama denemekte fayda var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.