GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.533 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar bunların hepsini devre dışı bıraksam bir sorun oluşur mu? Zaten tüm Microsoft hizmetlerini gizle tikini tikledim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2024
Arkadaşlar bunların hepsini devre dışı bıraksam bir sorun oluşur mu? Zaten tüm Microsoft hizmetlerini gizle tikini tikledim.
itenberg Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 183 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 / Ryzen7 7840HS / RTX 4060 Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #2 GeForce GTX 1060 dedi: Eki Görüntüle 2270079 Arkadaşlar bunların hepsini devre dışı bıraksam bir sorun oluşur mu? Zaten tüm Microsoft hizmetlerini gizle tikini tikledim. Genişletmek için tıkla... Intel, Nvidia, Realtek haricini kapatabilirsiniz ama çok bir etkisi olmaz diye biliyorum. bkz. Çözüldü: MSConfig İşlemci Ayarı Sistemi Hızlandırmaz!
GeForce GTX 1060 dedi: Eki Görüntüle 2270079 Arkadaşlar bunların hepsini devre dışı bıraksam bir sorun oluşur mu? Zaten tüm Microsoft hizmetlerini gizle tikini tikledim. Genişletmek için tıkla... Intel, Nvidia, Realtek haricini kapatabilirsiniz ama çok bir etkisi olmaz diye biliyorum. bkz. Çözüldü: MSConfig İşlemci Ayarı Sistemi Hızlandırmaz!
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.533 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #3 itenberg dedi: Intel, Nvidia, Realtek haricini kapatabilirsiniz ama çok bir etkisi olmaz diye biliyorum. bkz. Çözüldü: MSConfig İşlemci Ayarı Sistemi Hızlandırmaz! Genişletmek için tıkla... Hızlandırmak için değil. RAM yiyor resmen görüyorum.
itenberg dedi: Intel, Nvidia, Realtek haricini kapatabilirsiniz ama çok bir etkisi olmaz diye biliyorum. bkz. Çözüldü: MSConfig İşlemci Ayarı Sistemi Hızlandırmaz! Genişletmek için tıkla... Hızlandırmak için değil. RAM yiyor resmen görüyorum.
KanunluHırsız Hectopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #4 GeForce GTX 1060 dedi: Hızlandırmak için değil. RAM yiyor resmen görüyorum. Genişletmek için tıkla... Yani ne kadar yiyebilir ki bence kapatma ileride sorun çıkartabilir gibi görünüyor.
GeForce GTX 1060 dedi: Hızlandırmak için değil. RAM yiyor resmen görüyorum. Genişletmek için tıkla... Yani ne kadar yiyebilir ki bence kapatma ileride sorun çıkartabilir gibi görünüyor.