erenow2 Hectopat Katılım 23 Haziran 2017 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2017 #1 Msconfig ayarlarları genel sekmesinden seçmeli başlangıçtan ilk 2 tiki kaldırdım. Bilgisayar açıldığında sağ altta bağlantı, erişim kolaylığı ve kapatma sekmesi bulunuyor. Başka hiçbir şey yapamıyorum. Bilgisayarı eski haline nasıl getirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2017
Msconfig ayarlarları genel sekmesinden seçmeli başlangıçtan ilk 2 tiki kaldırdım. Bilgisayar açıldığında sağ altta bağlantı, erişim kolaylığı ve kapatma sekmesi bulunuyor. Başka hiçbir şey yapamıyorum. Bilgisayarı eski haline nasıl getirebilirim?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 4 Temmuz 2017 #2 Windows'u güvenli modda başlatmayı deneyin. Olmadı kurtarma menüsünden komut istemini açın ve 'start msconfig' komutunu verin.
Windows'u güvenli modda başlatmayı deneyin. Olmadı kurtarma menüsünden komut istemini açın ve 'start msconfig' komutunu verin.