Emir Selçuk Hectopat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2017 #1 Windows 10'da çoğu uygulama açılmıyor, inşallah çözülür çünkü derslerim için kullandığım programlar var. Hata; Diğer konulara baktım ama çözüm bulamadım, şimdiden teşekkür ederim.
Windows 10'da çoğu uygulama açılmıyor, inşallah çözülür çünkü derslerim için kullandığım programlar var. Hata; Diğer konulara baktım ama çözüm bulamadım, şimdiden teşekkür ederim.
apesh1t Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 2.596 Çözümler 81 22 Şubat 2017 #2 Buradan DLL dosyasını indirmeyi dener misiniz?
Emir Selçuk Hectopat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2017 #3 apesh1t dedi: Buradan DLL dosyasını indirmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Yapmıştım bunu önceden, ama gene denedim şimdi olmadı maalesef.
apesh1t dedi: Buradan DLL dosyasını indirmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Yapmıştım bunu önceden, ama gene denedim şimdi olmadı maalesef.
S Ssercanbor Ziyaretçi 11 Mart 2017 #4 .DLL Sorunları için ... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
.DLL Sorunları için ... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et