1 191030 Kilopat Katılım 21 Kasım 2017 Mesajlar 947 Çözümler 10 4 Nisan 2022 #11 lordervon dedi: Peki retail mi oem mi olsun ? Laptobda hangisi uygun olur Genişletmek için tıkla... Hangisi ucuzsa onu al. Retail'i başka bilgisayarda kullanabilirsiniz ama OEM anakarta gömülü olur.
lordervon dedi: Peki retail mi oem mi olsun ? Laptobda hangisi uygun olur Genişletmek için tıkla... Hangisi ucuzsa onu al. Retail'i başka bilgisayarda kullanabilirsiniz ama OEM anakarta gömülü olur.
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.286 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #12 lordervon dedi: Peki Retail mi OEM mi olsun? Laptopta hangisi uygun olur. Genişletmek için tıkla... Tabii ki de OEM key format at gitmez zaten al sat için almıyorsun ömür boyu kulancan için işini görür.
lordervon dedi: Peki Retail mi OEM mi olsun? Laptopta hangisi uygun olur. Genişletmek için tıkla... Tabii ki de OEM key format at gitmez zaten al sat için almıyorsun ömür boyu kulancan için işini görür.
lordervon Centipat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 39 4 Nisan 2022 #13 XPLSG dedi: Pro al key olarak'ta Retail al. Genişletmek için tıkla... Pro düşünüyorum ama ağırlaştırır fps kaybı olur diyen varda
XPLSG dedi: Pro al key olarak'ta Retail al. Genişletmek için tıkla... Pro düşünüyorum ama ağırlaştırır fps kaybı olur diyen varda
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.330 Makaleler 8 Çözümler 179 4 Nisan 2022 #14 lordervon dedi: Pro düşünüyorum ama ağırlaştırır fps kaybı olur diyen varda Genişletmek için tıkla... Hayır ne alakası var.
lordervon dedi: Pro düşünüyorum ama ağırlaştırır fps kaybı olur diyen varda Genişletmek için tıkla... Hayır ne alakası var.
lordervon Centipat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 39 4 Nisan 2022 #15 XPLSG dedi: Hayır ne alakası var. Genişletmek için tıkla... İşte yorum yapan arkadaşlar vardı da öylee
XPLSG dedi: Hayır ne alakası var. Genişletmek için tıkla... İşte yorum yapan arkadaşlar vardı da öylee
amx22 Megapat Katılım 6 Ekim 2015 Mesajlar 837 Çözümler 1 6 Nisan 2022 #16 Bende windows 10 pro sürümüne yukselttim pcmi daha az yer kaplayan arka planda az şey çalıştıran bir windows 10 sürümü varmıdır? pcmi windows 7 ye geri cevirip o verdiginiz iso dosyasini yazicam usbye onu kurucam
Bende windows 10 pro sürümüne yukselttim pcmi daha az yer kaplayan arka planda az şey çalıştıran bir windows 10 sürümü varmıdır? pcmi windows 7 ye geri cevirip o verdiginiz iso dosyasini yazicam usbye onu kurucam