Windows 10 mu Windows 11 mi?

Yer
Muğla/Gaziantep
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 16 R7 7840HS RTX4060

Ryzen 3 3100 ASUS A320M-F ASUS GTX 1650S XPG Gammix 8 GB DDR4 Adata 512 GB SSD Corsair Carbide SPEC-05
Meslek
Öğrenci
RAM
16
SSD veya HDD modeli
1 To
Ekran kartı
Rtx 4060
İşlemci
R7 7840HS
gaming laptop aldım FreeDOS gelecek. Hangisini kurmam daha iyi. Acer Nitro 16 RTX 4060'ın sürücüleri hangi işletim sisteminde daha sağlıklı çalışır ve işletim sistemi kurması hangisi daha basit. Ayrıca Windows 10 kurduktan sonra format atmadan Windows 11'e geçebilir miyim?

gaming laptop aldım FreeDOS gelecek. Hangisini kurmam daha iyi. Acer Nitro 16 RTX 4060'ın sürücüleri hangi işletim sisteminde daha sağlıklı çalışır ve işletim sistemi kurması hangisi daha basit. Ayrıca Windows 10 kurduktan sonra format atmadan Windows 11'e geçebilir miyim?

Formatlamadan 11'e geçebilirsiniz. Sistem çok yeni olduğu için driverlar 10a kurulmayabilir benim laptopun driverlar Windows 10 içinde 11e kurdum çöktü.

Windows 10 daha bugün yaşadığım bir sorun hakkında açtığım konuya göz atabilirsin.

11 Pro da driver problemi çekenlerin yorumlarını gördüm acaba bende çeker miyim diye korkuyorum.

Kişiden kişiye değişiyor sanırım ben driver sıkıntısı görmedim fakat benim ekran kartım AMD.

1- Bence Windows 10 çok daha stabil ve hızlı. Windows 11'de yaşadığım sorunların hiçbirini Windows 10'da yaşamadım.
2- Evet format atmadan Windows 11'e yükseltme yapabilirsiniz fakat bunu önermem. Sistem stabil çalışmayabilir. Her zaman temiz kurulum yapmanızı öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı